Territori Vallès-Osona

Som Territori VallèsOsona!

El territori Vallès – Osona està format per 5 casals i assemblees distribuïdes pels territoris Vallès Occidental, Vallès Oriental i Osona. Ens coordinem a través de reunions bimensuals – trimestrals per compartir problemàtiques, recursos, bones pràctiques, generar xarxa de suport interterritorial i organitzar activitats conjuntes. 

 

Activitats conjuntes

 

  • V-Omanji. És l’activitat anual intercasalera dels projectes juvenils del territori. És un espai de trobada i de coneixença de les persones que en formen part dels diferents Casals i assemblees i anualment es decideix quin serà el tema o activitat conjunta a fer. 
  • Tancada Territorial. Un cap de setmana al curs marxem representants de tots els casals i assemblees per treballar al voltant del projecte polític territorial. En aquest espai decidim el calendari de reunions, com ens coordinarem, les activitats que volem fer, el pla de treball territorial, detectem les necessitats col·lectives que tenim com a territori i el pressupost que necessitarem per fer allò que volem fer! 

 

Lideratge territorial i Organització

 

Els territoris de la Federació estan representats i coordinats a nivell polític, per voluntàries dels Casals de Joves de base, a través dels Equips Territorials. En el cas del territori Vallès – Osona, aquest espai està en construcció, ja que ens trobem en un moment de reformulació col·lectiva amb les representants dels Casals associats de l’estructura territorial, per adaptar-la a la realitat i a les necessitats de cada entitat. És per aquest motiu, que actualment no existeix equip polític, sinó que es coordina directament des de l’assemblea de Casals federats del territori.