Arriben les Formades Jornatives Casaleres!

Ja son aquí les Jornades Formatives, un dia de trobada, aprenentatge i festeta. Enguany, les jornades giren al voltant dels diferents models i realitats de lideratges voluntaris als casals de joves i a l’associacionisme juvenil en general!

📅 Quan? Dissabte 13 de maig de 10:30h a 19h)
📍 On? Al Casal de Joves Can Ricart (C/ Emilia Coranty, 5-7, Barcelona)
💸 Serà gratuït i obsequiarem a les 20 primeres inscrites!
✍🏽 T’hi pots inscriure en aquest formulari! Les inscripcions tanquen el 8 de maig!

Les jornades d’enguany se centraran en els lideratges voluntaris de les persones en entitats i projectes diversos. Mirarem de conèixer diverses realitats i models de voluntariat i associacionisme, així com parlar i debatre sobre el compromís i responsabilitat social, el multiactivisme, la salut mental, les cures i tot allò que se’ns acudeixi i ens sembli interessant. Serà un espai amb ponents i entitats convidades però també enfocat molt des de la construcció col·lectiva del contingut, el debat, la reflexió i l’aprenentatge cooperatiu.

Durant el dia hi haurà espais de debat, tallers, taules rodones, vermuteo i dinar conjunt. Aquí us deixem l’horari 👇🏽

10:30h
Arribada i esmorzar
11h Mostra d’entitats
12h Taula rodona
14h Espai de vermut i cohesió
14:45h Dinar
16:30h Formació sobre salut mental i ètica de les cures
18:30h Espai de cloenda
19h Tancament

L’activitat és totalment gratuïta per fer-la totalment accessible a totes. És per això que demanem responsabilitat i compromís i que, si us apunteu a les jornades, vingueu de debò per respecte a les organitzadores, ponents i la resta de participants. De la mateixa manera, si feu constar que veniu a dinar, també us comptarem. El dinar serà a preu de cost, però com volem que ningú es quedi sense menjar per diners, compartirem el preu de cost i cadascuna aportarà el que pugui.

A dia d’avui, les Jornades Formatives encara estan en procés de definició per tal d’arribar a ser un espai útil i còmode pel conjunt de casaleres!

T’agradaria dir-hi la teva? Encara pots entrar al grup de treball encarregat de definir-les, només has d’escriure a secretariat@casalsdejoves.org o fer un whatsapp al 722 89 53 27 (Pini) 📩