Equip de so gran

Informació pel lloguer de l’equip de so gran

1.Equip de so. Com es pot demanar?
Trucant al 93.601.16.16 o enviant un mail a casaldejoves@casaldejoves.org.
Es pot llogar tot l’equip sencer o algun dels components per separat.

2. Cal fiança o lloguer?
Caldrà abonar 50 euros com a fiança, que després que Casals de Joves comprovi que està tot en bones condicions, es retornaran. La cessió no té cost per les entitats federades i per les entitats externes que demanin el seu ús el lloguer és de 50 euros.

3. Com, on i quan s’han de retornar?
Ha de retornar en perfecte estat, i amb tots els components/accessoris, la data que s’hagi pactat al fer la reserva. En cas contrari, si les despeses de reparació o les compres dels components/accessoris superessin els 50 euros (fiança) l’entitat es faria càrrec de la diferència del preu total.
El lloc de recollida/retorn serà la seu de Casals de Joves: c/ Independència, 357. El material es carregarà i descarregarà amb l’ajuda de les persones de l’entitat interessada i persones de l’ST.

4. Quin material té l’equip?
Taula de so, monitors, microfonia, cablejat, suports i PA’s actius. Es pot demanar tot l’equip o només el material necessari, depenent de l’activitat.
Les PA (YAMAHA DXR15) tenen un nivell de pressió de primera classe i una amplitud de banda total, combinada amb un amplificador de classe D i amb un woofer d’alta potència.