Participa al concurs de logos del 30è!

Aquest 2024 serà el 30è aniversari de la fede. En els últims mesos i sobretot a la Reunió d’Irresponsables d’octubre van sortir moltes idees i propostes per donar valor a la tasca de la fede, visibilitzar el model casalero i celebrar juntes aquests 30 anys. Una de les propostes que va sortir va ser la de trobar un logo del 30è que representi l’aniversari de la fede i el model casalero. Per trobar la millor proposta, obrim el concurs de logos del 30è! 💃🏼

L’objectiu final del concurs és el de trobar el logo que representi millor els 30 anys de la fede. El logo guanyador s’escollirà a l’AGO i estarà present en tot el Mertxan i comunicacions que farem pel 30è aniversari i que us anirem anunciant ben aviat!

Com ha de ser el logo? Ben senzill! Ha de tenir alguna relació amb el logo actual, però que incorpori el concepte de 30è aniversari. Qualsevol proposta serà benvinguda: si no sou expertxs en disseny gràfic ni en dibuix, no us preocupeu, ja trobarem la manera d’adaptar la proposta guanyadora al material i contingut que s’acabi fent. Descartarem tota proposta que sigui ofensiva, racista, masclista, LGTBIQ+fòbica i, en general, contrària als valors de la fede.

També està sobre la taula la proposta de crear el disseny d’una mascota casalera! La mascota pot ser pel 30è, però potser té més gràcia que sigui atemporal. La proposta és totalment lliure, teniu idees?

T’apassiona dissenyar? Portes un artista dins? Ja has fet algun logo? Tens idees de mascota de la fede? PARTICIPA-HI!

📆 Data límit: 31 de desembre a les 23:59h
📩 Podeu enviar els vostres dissenys a programes@casalsdejoves.org amb alguns d’aquests assumptes: “Proposta logo 30è”, “Proposta mascota” o “Proposta logo 30è i mascota”

Esperem els vostres disseeeeeeeeeenys!!! 🏃🏽‍♀️💨