Protocol de préstecs del Banc de Recursos

Us presentem el formulari de préstec del Banc de Recursos, la nova eina per agilitzar i facilitar la demanda de materials de tot tipus que la Federació de Casals té per oferir als casals per muntar festes i activitats de tot tipus.

Com funciona el formulari?
En primer lloc, identifiqueu la vostra entitat a la llista i marqueu les caselles d’aquells materials que necessiteu, així com les dates en les que el voleu fer servir. Veureu que en alguns materials com l’equip de so o el material esportiu hi ha subcategories per escollir exactament quins elements del material voleu.

I com ho fem per retornar el material?
Hi ha un espai per anotar el dia de retorn del material, amb la finalitat de que altres casals puguin demanar el mateix material, i comptant que dediquem un temps per revisar el bon estat d’aquest, demanem que sigueu el més concretes possible a l’hora de posar dia de retorn, comptant que sempre s’haurà de retornar la setmana després de fer-lo servir.

Com sabem quina es la fiança de cada material? I què passa si ens passem del temps previst?
Per saber els preus de les fiances, el cost per material perdut i les responsabilitats que comporta demanar el material de la Fede de Casals podeu consultar el Protocol del Banc de Recuros

Què passa si necessitem més temps o tenim preguntes sobre el Banc de Recursos?
Per a qualsevol incidència o situació concreta de necessitar el material més d’una setmana envieu un correu a llobregat@casalsdejoves.org i en parlem.

És molt important saber que el fet d’enviar el formulari no assegura la disponibilitat del material demanat, per confirmar la demanda haureu d’esperar a rebre un mail confirmant la disponibilitat del material per les dates demanades.