REconeixem-nos

Catàleg de recursos formatius de les entitats juvenils

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem des del 2020 la jornada REconeixem-nos. El seu objectiu principal és promoure el reconeixement de la tasca que fan les entitats juvenils, de lleure i, en especial, els casals de joves.

Sempre compta amb ponències d’entitats juvenils amb diferents realitats i és una gran oportunitat per escoltar experiències diverses i per debatre conjuntament i adquirir nous recursos i compartir coneixement.

Si ets professional de joventut, tècnica, regidora o et desperta interès un espai de trobada en relació a la participació juvenil vinculada als barris, municipis i territoris, aquestes jornades són per a tu!

Vine i emportat recursos i experiències per a promoure l’autogestió juvenil dels espais! T’hi esperem!

 

 

 

 

El “CATÀLEG DE RECURSOS FORMATIUS DE LES ENTITATS JUVENILS” ha estat creat a partir de la jornada (RE)coneixem-nos, que es va dur a terme el passat 22 de gener de 2020 al Pati Manning, a Barcelona. Aquest espai de trobada tenia dos objectius principals:

 

  • Debatre sobre la importància de la formació en les polítiques, els plans locals i el treball amb joves.

 

  • Conèixer diferents recursos útils existents que es posen a disposició dels i les professionals per a millorar la seva tasca.

 

La jornada va ser promoguda per l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut i hi van participar una desena d’entitats més. Era oberta a tothom que treballés o estigués interessat en la joventut i la formació, i va reunir un grup de professionals interessats en l’àmbit de la joventut.

 

Aquest recurs que ara us oferim és fruit d’aquest treball col·laboratiu i té l’objectiu d’apropar-vos les entitats que van participar al (RE)coneixem-nos, per tal que tingueu més opcions quan vulgueu formar-vos a vosaltres o a joves amb els que treballeu.

 

➔ Descarrega el catàleg