REconeixem-nos 2020

(Re)coneixem-nos. La importància de la formació en les polítiques i plans locals de joventut. Descobreix els recursos de les entitats juvenils.

 

  • Presentació del Pla de Formació de Casals de Joves
  • Debatre sobre la importància de la formació en les polítiques, els plans locals i el treball amb joves.
  • Conèixer diferents recursos formatius útils existents que es posen a disposició dels i les professionals per a millorar la seva tasca.

 

El “CATÀLEG DE RECURSOS FORMATIUS DE LES ENTITATS JUVENILS” ha estat creat a partir de la jornada (RE)coneixem-nos, que es va dur a terme el passat 22 de gener de 2020 al Pati Manning, a Barcelona. Aquest espai de trobada tenia dos objectius principals:

 

  • Debatre sobre la importància de la formació en les polítiques, els plans locals i el treball amb joves.

 

  • Conèixer diferents recursos útils existents que es posen a disposició dels i les professionals per a millorar la seva tasca.

 

La jornada va ser promoguda per l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut i hi van participar una desena d’entitats més. Era oberta a tothom que treballés o estigués interessat en la joventut i la formació, i va reunir un grup de professionals interessats en l’àmbit de la joventut.

 

Aquest recurs que ara us oferim és fruit d’aquest treball col·laboratiu i té l’objectiu d’apropar-vos les entitats que van participar al (RE)coneixem-nos, per tal que tingueu més opcions quan vulgueu formar-vos a vosaltres o a joves amb els que treballeu.

 

➔ Descarrega el recurs