Obre el procés d’entrada a la Borsa de Formadores!

Comença el procés d’entrada a la Borsa de Formadores: l’entrada a la Borsa de Formadores es formalitza un cop l’any i ara és el moment d’entrar-hi!

Formes part d’un casal i tens algun tema del qual en saps prou del que t’agradaria tenir un espai per compartir el teu coneixement? No ho dubtis, la borsa és el teu espai! Tens fins dilluns 18 de març per entrar-hi  🧠🤸🏼‍♀️

👉🏼 Si no saps què és la borsa o no tens clar què fa, t’ho expliquem aquí.

Teniu fins dilluns 18 de març per apuntar-vos a la borsa. A partir d’aquest dia ens posarem en contacte amb les persones interessades i iniciarem tot el procés d’acompanyament que durarà uns mesos i que comptarà amb una sèrie de fases 👇🏻

  • 👋🏽 Reunió d’acollida: primera reunió on s’explicaran diferents aspectes (com funcionarà el procés d’entrada, què és la borsa, primera presentació, etc).
  • 📚 Formació per noves formadores: formació enfocada a treballar eines i altres aspectes necessaris per fer les formacions.
  • ✍🏽 Preparació per fer formacions: després de la formació comença la preparació pràctica amb la tutorització d’algun membre de la borsa.
  • 💃🏽 Benvinguda al claustre: una vegada passades les fases anteriors es formalitza l’entrada a la borsa de les persones inicialment interessades.

Els terminis i la durada específica de cada fase encara no estan clars perquè s’adaptarà a les necessitats de les persones interessades.

 

Requisits per entrar-hi
✅ Ser casalera o excasalera i conèixer el model casalero
✅ Voler ser formadora o participar del projecte de la Borsa
✅ Voler vetllar pel bon funcionament del projecte
❌ No es toleraran actituds de merda

Tens dubtes? T’agradaria entrar-hi? Si no ha quedat clar algun aspecte, voleu conèixer els detalls del procediment o voleu entrar-hi ompliu aquest formulari o parleu amb l’àrea pedagògica (a.pedagogica@casalsdejoves.org) 🤓