25N. Davant les violències masclistes: autoorganització feminista!

Aquest 25N (i cada dia!) diem prou a les violències masclistes i LGTBIfòbiques.

Aquest 25N (i cada dia!) diem prou a les violències masclistes i LGTBIfòbiques. Ès per això que ens adherim al manifest i publiquem una guia per que els casals i altres organitzacions puguin treballar per combatre aquestes violències en el si de la seva organització.

 

La guia, creada per la Comissió de Gènere i dissenyada per Laia Masnou, sorgeix de la necessitat de les entitats federades de Casals de Joves d’abordar les violències masclistes i LGTBIfòbiques, tant en la vessant de la prevenció i sensibilització com en la corresponent intervenció.

 

Creiem que aquest llibret us podrà ajudar a abordar debats pendents i alhora, a identificar dinàmiques androcèntriques i masclistes que són necessàries abordar. Volem que sigueu les pròpies casaleres les que decidiu com fer-ho. Volem que aquesta guia esdevingui una eina de debat a partir de la qual us apodereu i tingueu el poder per decidir i aturar actituds masclistes i LGTBIfòbiques, opressions i violències que es donen diàriament al nostre entorn.

 

Guia casalera per l’abordatge de les violències masclistes i LGTBIfòbiques