Torna el ReConeixem-nos

Torna el ReConeixem-nos, la quarta edició d’una jornada que organitzem amb l’Associació Catalana de Professionals de Joventut amb l’objectiu de generar espais de coexistència i cooperació entre els lideratges voluntaris i els professionals de joventut. Serà el dijous 28 de setembre del 2023 de 10h a 14h al Casal de joves Queix (C/ de Rocafort, 236, Barcelona). Ja hem obert les inscripcions!

Enguany, la jornada se centra en la importància dels lideratges voluntaris als grups juvenils i com, a partir d’aquests, connectem a treballadores i voluntàries en projectes juvenils. Durant la jornada comptarem amb la participació de diferents grups juvenils i professionals que ens explicaran com gestionen la coexistència d’aquestes dues figures.

Ja hem confirmat la participació de diferents entitats i expertes tals com Energy Control, l’Associació Juvenil Corberenca (AJUC), la Irene Fitera, tècnica de Joventut de Corbera, l’APC Prospe, el CJ Prospe, el Projecte Altaveus de Vilafranca del Penedès, la Fundació Marianao, Corresponsals de Vilanova i la Geltrú i l’Albert Rivas: tècnic de joventut del Ripollès i exmembre de Casals de Joves de Catalunya

A banda de la participació de veus expertes, durant la jornada també hi haurà espais de participació i debat entre les assistents. Us deixem l’ordre del dia de la jornada:

  • 10h Inscripcions i presentació
  • 10:15h Taula rodona de presentació dels projectes
  • 11:45h Descans i debat mut
  • 12:15h Treball en grups
  • 13h Posada en comú
  • 13:30 Tancament

Les inscripcions són gratuïtes, i les podeu realitzar a través d’aquest enllaç

Us hi esperem a totes i tots el dia 28 de setembre!