Dia Mundial de la lluita contra el VIH/Sida!

Com figura al Calendari de Salut 2015 el proper 1 de desembre és el Dia Mundial de la lluita contra el VIH/Sida.

Aquest any, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora el Dia Mundial de la Sida sota el lema “Revoltes amb la prevenció”. Com cada any, es portaran a terme diverses activitats arreu de tot el territori català. Us convidem a punxar en els enllaços, informar-vos i participar de la seva programació.

 

En motiu d’aquesta data, des de Casals de Joves us animem a fer activitats, tallers, xerrades, etc. i us proposem un seguit de recursos que us poden ser molt útils si voleu organitzar algun acte.

Informació de la Campanya i del Dia Mundial

 

  • Comité 1 Desembre

 

Recursos materials

 

  • Preservatius masculins (ACJ). Preservatius masculins de diferents models relacionats amb Casals de Joves

 

  • El Kit del Plaer (SIDA STUDI). El Kit del Plaer és un projecte de promoció del material preventiu en àmbit lúdic-festiu per a joves.

 

  • Exposició La Recerca del Plaer (ACJ). Exposició itinerant pensada per treballar temes de sexualitat, des de la perspectiva del plaer lligat a la responsabilitat, en l’àmbit juvenil.

 

 

Material de difusió

 

  • Campanya No Passaran! (ACJ) Preservatius masculins acompanyats de tríptic informatiu sota el lema: No Passaran!

 

 

 

Recursos pedagògics

 

  • SEX-CRETS. Els secrets d’un aprenentatge (CJAS) Material didàctic amb dinàmiques grupals per treballar en grup la sexualitat i l’afectivitat en els joves.

 

 

 

  • Guia «Parla amb la teva parella» (CJE) Guia de la prevenció i la transmissió del VIH per a mediadors i mediadors juvenils.

 

  • Guia «Condonéate. Placer sin riesgo.» (CJE) Pack amb diferents llibrets (dinámicas de grupo, información de campañas, sexualidad y educación sexual y, VIH y otras enfermedades de Transmisión sexual)

 

Recursos audiovisuals

 

  • Yes, we fuck!. Documental per abordar la sexualitat en persones amb diversitat funcional.

 

 

 

I recordeu! Si organitzeu activitats, xerrades, tallers, etc, compartiu-nos la informació per posar-ho a l‘agenda d’activitats i demaneu-nos material o assessorament! Tot això, a través del 93 601 16 16 o enviant un mail a programes@casalsdejoves.org.

 

En les properes setmanes rebreu als vostres Casals diferents materials de la campanya.

 

Salut!