Que no t’empapel·lin

Quan ens associem amb altres persones per dur a terme un projecte, també adquirim un compromís amb elles; intentar desenvolupar-lo tan bé com sigui possible

Per això és necessari tenir cura dels aspectes legals, fiscals i de seguretat de la nostra entitat. Pot semblar avorrit però pot arribar a ser vital pel nostre projecte; per finançar-nos, per col·laborar amb el nostre ajuntament, per assegurar els i les participants de les nostres activitats… en definitiva per donar continuïtat i qualitat al nostre treball.

Aquest arxivador us servirà per poder posar una mica d’ordre als vostres papers (si no en teniu ja), així com perquè tothom de l’associació sàpiga on està tot i el traspàs d’informació sigui més senzill.

Hem triat la documentació que entenem que és més important per a una associació. A cada apartat hi ha una petita informació sobre cadascuna de les documentacions esmentades.

Si voleu rebre una carpeta com aquesta, posseu-vos en contate amb la tècnica territorial. Si necessiteu ampliar aquesta informació o demanar assessoria podeu comptar amb l’Oficina de Suport legal, comptable i fiscal de Casals de Joves de Catalunya (gerencia@casaldejoves.org)