Festa (fes-te) casalera!

Festa (fes-te) casalera: posem en valor el model de festes juvenils que desenvolupem any rere a any a molts barris, pobles i ciutats del territori.

Des de Casals de Joves de Catalunya hem editat aquesta campanya amb el títol Festa (fes-te) casalera amb l’objectiu de posar en valor el model de festes juvenils que desenvolupem any rere a any a molts barris, pobles i ciutats del territori.

Volem que aquesta campanya sigui una eina per a la reflexió entorn l’impacte social, econòmic, polític i cultural de les festes juvenils i volem continuar construint un model de festes que defugi de les dinàmiques del capitalisme i el patriarcat.

Per això nosaltres apostem per unes festes casaleres que capgirin l’actual escena musical, participatives i socialment transformadores, autogestionades i ecològicament sostenibles, lliures d’agressions masclistes, LGTBIfòbiques i xenòfobes, sense discriminacions per motiu de classe, amb cultura popular rica, diversa i plural, accessibles i inclusives, solidàries amb les que lluiten i que no potenciïn les drogodependències entre les joves.