Antifeixisme

Transforma

Atenent a la situació actual i a les necessitats de les casaleres que varen quedar patents en la transforkada 2020 realitzada per la comissió antifeixista de la federació, aquesta proposta pretén ser les primeres passes per a estructurar una formació antifeixista que pugui servir com a suport i aprenentatge per als casals i les assemblees que formen part de la Federació.

 

La realització d’aquesta informació porta a certs dubtes alhora de la visió que ha de donar la mateixa, i és per tant que aposta per una formació que no giri només entorn d’una historiografia del feixisme a nivell global o Europeu en conjunt, sinó que sigui una formació totalment adreçada a la realitat catalana, poden ajudar a identificar aquells grupuscles d’extrema dreta que es puguin apropar al nostre territori, per tal d’evitar que s’assentin als nostres barris, viles o ciutats.

 

Es planteja llavors una formació que combini teoría i pràctica, no només per a dotar d’eines d’anàlisi per a poder identificar aquests grups, sinó també poder presentar metodologies diverses que s’han emprat amb èxit per a poder confrontar-los. Alhora que pugui ser un punt de partida per a desenvolupar un discurs antifeixista propi que tingui en compte les condicions del casal, el seu barri i la seva trayectoria.

 

Durada de la formació: 4h
També és possible fer formacions a mida, adaptar la duració de les càpsules i fer assessoraments personalitzats. Escriu-nos, fes-nos una proposta i en parlem!

Vols saber-ne més?    Altres formacions

    Veure tots els recursos