Preparant el 8 de març casalero!

Els Casals de Joves d’arreu del territori s’estan preparant pel 8 de març, dia de les dones treballadores.

Un dia clau per visibilitzar la doble explotació que patim les dones dia a dia.

 

Així que, agafeu l’agenda casalera i no us perdeu cap d’aquestes activitats!

 

Territori feminista!

 

El Territori Llobregat està organitzant una acció conjunta on tots els Casals projectaran la pel·lícula de Libertarias i després organitzaran un debat al voltant d’aquesta. El paper del feminisme en les lluites socials, la necessitat dels espais no mixtes, etc.

 

El Casal de Joves La Forja ja té data per aquesta acció, apunteu l’11 de març a les vostres agendes!

DesCalça’t, despulla’t de tot estereotip!

 

L’Envelat us convida al Descalça’t! Una acció per despullar-vos dels estereotips amb elles! El dissabte 5 de març a la Plaça de l’Església inauguraran un envelat de roba interior per reivindicar les diferències, les peculiaritats i similituds que tenim les dones!

 

Si us voleu sumar a aquesta acció, porteu alguna peça i participeu en aquest acte simbòlic d’alliberament. Després han preparat algunes actuacions per exposar al micro-obert i, després de dinar, acabarem la jornada fent un mural.

Vigila, potser ets feminista i encara no ho saps!

 

El Kaja Gripau Blau està organitzant el cicle «El sexisme s’aprèn, la igualtat també!», amb una proposta de xerrades, dinàmiques i cinefòrums! A més a més participaran de la iniciativa impulsada pel Màster Gènere i Comunicació de la UAB “Cuidado puede que seas feminista y aun no lo sepas» Us esperen aquest divendres 4 de març al casal per dir per què ets feminista!

Un Cabaret Lila amb veus femenines!

 

El Casal de Joves La Guineueta us proposa el Cabaret Lila, una proposta de poesia, dansa, rimes i música amb veus femenines. Serà aquest divendres 4 de març i la presentació anirà a càrrec del grup Improvertidos!

Cicle feminista a La Traca!

 

La Traca, el Casal de Joves del Clot té organitzat un cicle feminista durant tot el mes de març. Comença amb la projecció de la pel·lícula «Tomates verdes fritos». Prepareu les crispetes i estigueu atentes a la seva agenda casalera!

Esteu pensant en preparar alguna activitat? Ens n’hem deixat alguna?

 

Envieu un correu electrònic a programes@casalsdejoves.org i l’afegirem a l’agenda casalera!

 

Mobilitza’t!

 

Casals de Joves ens sumem a les mobilitzacions del 8 de març que es duguin a terme arreu del territori.

 

Barcelona, 19h a Plaça Universitat

 

“Totes en la Diversitat. Juntes contra el Patriarcat i el Capital”