Carregant Esdeveniments

Reunió d’Irresponsables

El Secretariat de Casals us convidem a la propera Reunió d’Irresponsables que serà el dissabte 15 d’octubre al Casal de Joves La Traca. També repetirem experiència proposant-vos que vingueu a fer el vermutet i el dinar a les 13:30h per fer pinya totes juntes!

Aquest és un espai imprescindible de participació casalera i en el qual es prenen decisions importants i es construeix contingut de forma col·lectiva. En aquest espai es marquen les properes passes dels casals en col·lectiu, així que us animem molt a venir i a preparar-la bé amb la documentació que us anirem enviant els propers dies.

Recordeu confirmar  assistència com a molt tard al llarg de la setmana del 3 al 7 d’octubre! Podeu inscriure-us al següent formulari i qualsevol dubte a secretariat@casalsdejoves.org o dirigint-vos a la vostra tècnica territorial. Necessitem saber qui vindreu de cada Casal! Com abans confirmeu les inscripcions, abans podrem seguir treballant i tancant l’organització de l’acte, que són moltes hores i mans.

Localització

@casalsdejoves

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Filtrar per