Ens veiem al carrer! Accions #15M!

A tots els i les casaleres!

Tot just fa un any del 15 de maig del 2011, caracteritzat per l’explosió d’indignació que es va viure a diferents places d’arreu. La protesta, aleshores, sorgia d’una idea: no podia ser que la crisi la paguessin les classes populars, mentre que les classes benestants seguien obtenint beneficis desmesurats.

Després d’un any poca cosa ha canviat. Hem vist en els darrers mesos com les mesures proposades pels representants institucionals es concentren en l’ofegament de la major part de la població, al mateix temps que es rescaten bancs. La situació no és només indigna, sinó que és profundament injusta per la major part de la població.

És per això que les reivindicacions del 15M segueixen estant a l’ordre del dia. I és per això, també, que es posa de manifest la necessitat de seguir treballant, lluitant i organitzant-se. Cal dir prou i cal que ho fem juntes.

 

Des de Casals de Joves sempre hem considerat que l’associacionisme de base, la xarxa i la consolidació d’espais unitaris són imprescindibles per fer front als atacs que cada dia vivim. És per això que, després d’un any d’aquella eufòria, us animem a seguir participant de les accions que es proposen aquests dies.

 

Ens veiem a les places!