Ens canviem a Som Energia!

Des de fa aproximadament dos anys, la Federació de Casals de Joves de Catalunya vam apostar per treballar sobre el consum conscient

Tenim l’objectiu de dotar d’eines a les entitats de base per reflexionar sobre les contradiccions que tenim en el nostre consum però, sobretot, per portar propostes de canvis a la pràctica i esdevenir un projecte més coherent individualment i col·lectivament!

 

Així que, una manera senzilla, pràctica i efectiva de portar les idees a la pràctica és fer el canvi de l’electricitat a Som EnergiaSom energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre amb qui hem signat un acord col·laboració. Aquest conveni dóna la possibilitat als casals de joves associats de fer servir electricitat d’origen renovable utilitzant el numero de sòcia de la Casals de Joves sense necessitat que cada casal es faci soci. Així es facilita i es fomenta que el canvi tingui un efecte multiplicador!

 

Per què aquest canvi a Som Energia?

 

  • Per fomentar el consum d’electricitat d’origen renovable tant en el sí de la Federació com entre els casals de joves associats a la fede. Per contribuir amb el nostre granet de sorra a impulsar un model energètic renovable.

 

  • Per afavorir el creixement de l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme.

 

  • Per reduir el consum energètic i afavorir projectes d’autoproducció col·lectiva d’energia.

 

  • Per fer campanyes de conscienciació en l’ús energètic i en el monopoli de l’energia.

 

  • Perquè volem ser part activa de la transformació social!

 

Al següent enllaç podeu llegir les avantatges per a les persones sòcies de Som Energia i les avantatges per a persones sòcies de Casals de Joves de Catalunya.

 

Som Energia també dona servei d’electricitat a entitats i a particulars. És un procés molt senzill, així que us animem a sumar-vos-hi i a ser part del canvi!