Dia Mundial de la lluita contra el VIH/SIDA

aCORDADES en drets”

El Comitè 1er de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora aquest any l’1 de desembre, Dia Mundial de la Sida sota el lema “aCORDADES en drets” amb el qual es pretén posar en valor el treball en xarxa que es realitza des del Comitè i les seves entitats membre en defensa dels drets de les persones, mostrant els nusos que ens uneixen a les entitats i a totes les persones que en formem part: el VIH, la salut, el plaer, la diversitat, l’equitat o la informació. Així mateix, volem visibilitzar, com a part d’aquest treball, l’Acord Nacional per fer front a l’epidèmia del VIH i contra l’estigma relacionat, aprovat el 6 de març de 2014 al Parlament de Catalunya.

 

El Comité ha compartit amb Casals de Joves diferents materials de la campanya, que en breu rebreu als vostres casals.  Us convidem a participar de totes les activitats i compartim els següents recursos d’informació i difusió.

Tota la informació la podeu trobar a la web del Comitè, al facebook (Comitè Primer Desembre) i twitter (@Comite1desembre)

 

Esperem que des de les vostres entitats també us feu ressó de la data i us animem a realitzar-ne actes al respecte.