Dia de l’alliberament LGTBIQ

Comunicat pel dia de l’alliberament LGTBIQ

Benvolguts/des casaler@s!

 

Amb motiu de la celebració del dia de l’alliberament LGTBIQ (l’antic orgull gai) que se celebra el proper 28 de juny, des de l’àmbit de salut de Casals de Joves us farem arribar alguns materials divulgatius entorn a aquest tema.

 

Des de la Comissió Unitària del 28J, s’escull com a lema d’enguany: “Ni un pas enrere. Les llibertats i els drets no es toquen”, en clara referència a la continuada pèrdua de llibertats que pateixen els col·lectius no normativitzats, avui encara més, amb els temps que corren de constants retallades i privatització de drets fonamentals. Igualment us animem a participar de la manifestació que tindrà lloc a Barcelona, el dia 30 de juny a les 18.30h a Pl. Universitat.

 

Esperem que des de la vostra entitat feu quelcom per a reivindicar una data com aquesta, i si no és així, podeu aprofitar aquests materials per fer-ne una mica de distribució i difusió.

 

Aprofitem per a recordar-vos que tant l’àmbit de salut com el programa de gènere resten a la disposició de les entitats per a qualsevol qüestió que vulgueu preguntar, discutir, preparar, etc. i que podeu sol·licitar materials sempre que us siguin necessaris.

 

Només cal que us hi adreceu a través de: salut@casaldejoves.org o trucant al 93 601 16 16 i preguntar per la Mercè Roure.