Aquest 18 de juny, protocol·litza’t!

Vine a construir el protocol interseccional de la Fede! Aquest diumenge 18 de juny farem les primeres jornades de construcció del protocol federatiu a través de diferents debats. L’objectiu d’aquest espai és que els i les casaleres construïm de manera conjunta el nostre protocol contra violències estructurals.

Ja fa temps que existeix la necessitat de tenir un protocol que abordi les violències estructurals dins espais federatius fruit de formar part d’una societat masclista, racista, classista, LGTBIQ-fòbica i capacitista dins un sistema cisheteropatriarcal i capitalista.

Fa mesos que el grup de treball del protocol està treballant en la creació del futur document. El mateix grup es va trobar que perdia tot el sentit estar preparant un protocol sense la participació i implicació de les casaleres en el seu desenvolupament. És per això que diumenge 18 de juny s’obrirà un espai de debat i construcció conjunta per abordar les següents qüestions:

  • Com fem el protocol interseccional?
  • Agressions i danys, com les categoritzem? Les volem categoritzar?
  • El que diu la persona agredida va a missa? Sempre? Fins on?
  • Què fem amb els agressors? Quina feina volem fer? Quina visió volem adoptar? Què passa si conflueixen diferents eixos d’opressió?
  • Confidencialitat, informació i gestió comunitària.

Aquests debats tenen per objectiu dibuixar les línies d’actuació del protocol i de prendre decisions de manera conjunta, tot tenint en compte la diversitat de casals i experiències que conformen l’ACJ.

📍 Barcelona [l’espai concret s’anunciarà en els pròxims dies]
🕓 Durarà tot el dia [l’horari l’anunciarem en els pròxims dies]

No cal inscripció prèvia a l’acte, però si notificar l’assistència!

Per notificar l’assistència, demanar informació o resoldre dubtes podeu enviar un correu electrònic a valles-osona@casaldejoves.org o escriure al 681608246.